MEI:  Zondag 17  /  Zondag 24  /  Zondag 31        SEPTEMBER:  Zondag 27        OKTOBER:  Zondag 11  /  Zondag 18  /  Zondag 25

De winnaars

We hebben dit jaar een geweldig evenement gehad. De wind deed vrijwel meteen mee en de golven kwamen gedurende de dag ook steeds beter op gang. Op tijd voor de finale hadden we goede condities die het ONK waardig zijn.

De winnaars van de Aloha Wave Classic 2015 zijn.

Heren Divisie:
1. Martin ten Hoeve
2. Matthijs van Dijk
3. Collin Ansink

Dames Divisie:
1. Arrianne Aukes
2. Eva Oude Ophuis
3. Josine Schmitz

Nu gaan we ons opmaken voor het evenement in Zandvoort dit najaar.

De blije winnaars.

Wil je meer foto’s zien van de Aloha Wave Classic? Ga dan naar de Facebook pagina van het ONKWave.

Wijk aan Zee

Dit jaar stond Wijk aan Zee als locatie op de agenda van het ONKWave. Eén van de bekendste wave spots van Nederland en met de juiste condities world cup waardig. Vorige jaar nog zijn verschillende world cup windsurfers bij Wijk gestopt om te trainen op weg naar La Torche.

We hebben samen met restaurant Aloha en veel vrijwilligers een top evenement neer kunnen zetten; de Aloha Wave Classic. Nadat Aloha vorige jaar door brand werd verwoest komen ze dit jaar weer helemaal terug met een compleet opnieuw opgebouwde locatie. Daar horen een aantal top events zoals de Aloha Wave Classic natuurlijk bij.

Faciliteiten

Aloha heeft uitstekend voor ons allemaal gezorgd tijdens het evenement. Een eigen evenement ruimte, transport van materiaal, faciliteiten voor de jury en film en foto crew, kantoor benodigdheden (zoals papier, computer en printer) en eten en drinken voor alle deelnemers. Alles om iedereen een leuke dag en een goed evenement te kunnen geven.

We hopen hier volgende jaar weer gebruik van te kunnen maken, plus nog wat verassingen die we dit jaar niet op tijd voor jullie klaar hadden.

Nogmaals bedankt Aloha!

Notice Of Race

Bekijk de officiële Notice Of Race(.pdf).

Hoewel de wedstrijd op Wijk aan Zee inmiddels gevaren is zullen we dit najaar de tweede (en beslissende) wedstrijd op Zandvoort gaan varen. Meld je daar dus ook gerust voor aan via onderstaande button.

NU AANMELDEN

Programma

8:00 – 10:00 – Registratie wedstrijddeelnemers
9:30 – 9:45 – Skippers meeting
10:00 – 18:00 – Wedstrijd
18:30 – Prijsuitreiking