Help mee!

Een keer meehelpen op de dag van een event? Jezelf ontwikkelen binnen de ONK organisatie? Of werken aan je windsurf jury skills? Dan zijn we op zoek naar jou! Want het ONK is er niet alleen voor, maar zeker ook dóór echte windsurfers.

Partners

Een ONKWave is niet mogelijke zonder de hulp van veel vrijwilligers en partners. Ben je een windsurfer die een keer mee wil helpen bij een event? Of een bedrijf die denkt aan sponsormogelijkheden? Neem gewoon contact op. We horen graag van je.

Jurylid worden?

Wij zijn altijd op zoek naar enthusiaste vrijwiligers met kennis van wave windsurfen. Zo kun je ons bijvoorbeeld helpen in de officiële ONKWave jury pool. Lijkt dit je wat, of wil je meer info? Meld je dan nu aan!

Sponsor de events!

Ondanks dat alle event locaties samenwerken om de lasten te dragen, en te voldoen aan de officiële regelgeving, kan elk evenement apart en op verschillende manieren steun gebruiken.

ONKWave wil een neutraal platform zijn en op deze manier zoveel mogelijk vrijwillige en commerciële ondersteuning krijgen. Dit met als hoofddoel het zorgen voor een jaarlijkse Nederlands kampioen. Hoofdsponsorschap voor het ONKWave is daarom niet mogelijk maar er zijn genoeg andere mogelijkheden om ons te ondersteunen in deze missie.